Nettovarallisuus Lokakuu 2020

Varat

Asunto: 210,000€
Auto: 7,000€
Käteispuskuri: 11,037€
Sijoitussalkku: €

Yhteensä: 228,037€ (-15€ Edellisestä kuukaudesta)

Velat

Asuntolaina: 180,163€
Opintolaina: 7,128€
Autolaina: 5,625€
Joustoluotto: 14,148€

Yhteensä: 207,100€ (-1,143€ Edellisestä kuukaudesta)

Nettovarallisuus: 20,937€ (+1,128€ Edellisestä kuukaudesta)

Raskas kuukausi takana. Tuli sairastuttua melko kovasti ja jälkitautina sain keuhkokuumeen kaupan päälle. Todella hankala päästä hoitoon nyt jos on hengitystieoireita mutta koronatesti on negatiivinen. Jouduin käydä useampaan kertaan koronatestissä ennenkuin pääsin yksityiselle lopulta lääkäriin ja sain lääkkeet. Olo on sen jälkeen kyllä parempi mutta ei hyvä vielä. Tuntuu että energiatila olisi 80% aikaisemmasta ja rasituksesta väsyy vielä nopeammin. Olo on kyllä päivä päivältä parempi mutta hitaasti palautuu kyllä. Onneksi olen voinut jäädä etätöihin niin ei tarvinnut puolikuntoisena mennä työpaikalle takaisin.

Rahallisesti meni tosi hyvin, palkassa oli aikaisempia ylitöitä jotka tulivat nyt maksuun. Vähään aikaan ei taida ylitöitä nyt tulla maksuun kun niitä ei ole tullut tehtyä. Käytin ylimääräistä rahaa maksamalla velkoja pois hieman enemmän. Osan ylimääräisestä käytin nyt kodin ilmanvaihdon parannukseen. Nykyisessä asunnossani on painovoimainen ilmastointi ja korvausilmaventtiilien puutetta oli aikaisempi asukas korjannut leikkaamalla tuuletus ikkunoiden tiivisteisiin pieniä lovia joista vuotaa korvausilmaa. Näistä tulee vähän hallitsemattomasti ilmaa ja nyt kylmällä ajalla alkoi tuntua ihan vetoa jo. Uudet tiivisteet on paikoillaan ja termostaateilla olevat korvausilmaventtiilit pitäisi vielä asentaa. Tarvisi vain sopiva reikäsaha löytää hommaan. Sellaista kun en sattunut omistamaan vielä.

Hommasin itselle alennusmyynnistä vielä uudet toppahousut ja takin. Nyt ei tarvitse palella vaikka tulisi kunnolla pakkasta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s