Nettovarallisuus Marraskuu 2020

Varat

Asunto: 210,000€
Auto: 7,000€
Käteispuskuri: 11,322€
Sijoitussalkku: €

Yhteensä: 228,320€ (+285€ Edellisestä kuukaudesta)

Velat

Asuntolaina: 179,687€
Opintolaina: 7,009€
Autolaina: 5,490€
Joustoluotto: 13,412€

Yhteensä: 205,598€ (-1,502€ Edellisestä kuukaudesta)

Nettovarallisuus: 22,724€ (+1,787€ Edellisestä kuukaudesta)

Loistavasti onnistunut kuukausi nettovarallisuuden kannalta. Töistä tuli perustili ilman lisiä mutta kulut olivat pienet kun on tullut lähinnä oltua kotona etätöissä eikä liikuttua niin paljon. Laskin aikaisemmin kun kävin paikan päällä töissä tuli työmatkoihin käytettyä 400 kaloria energiaan suuntaansa. Nyt ollessa kotona ei tuota tule kulutettua niin ei ole niin nälkäkään. Ruuaksi olen nyt lähinnä puuhastellut kasvisruokaa ja yrittänyt keksiä mitä kaikkea linsseistä voi tehdä. Linssikeittoa olen aikaisemminkin tehnyt ja syönyt mutta nyt vähän yritin uudistaa reseptiäni lisäämällä inkivääriä siihen sekä kurkumaa. Tuli vähän enemmän makua siihen. Liikunnan määrä on kyllä vähentynyt taas mutta keuhkokuumeesta parantuessa on mennyt aikaa ja lepo on tehnyt hyvää. Alkaessani kirjoittamaan tätä olin alustavasti suunnitellut olevani etätöissä jouluun asti ja joulun lomalla mutta korona iski ja lomani peruttiin. Joudun näillä näkymin olemaan joulun pyhät töissä ja tuo korona lisää selkeästi työtä nyt minulle myös vaikka en potilastyössä ole alkuunkaan mutta kuitenkin sairaalassa töissä.

Muutamia jouluostoksia tuli tehtyä valmiiksi joulua varten. Ne alkaa olla jo paketissa aika hyvin. Eipä siis pitäisi niistäkään nyt tulla isompia kuluja. Aikaisempina vuosina ollaan pidetty isoja sukujuhlia useampana päivänä joulun aikana vähän eri sukulaisten kanssa. Tänä vuonna ollaan jo sovittu että nämä jäävät pitämättä, sen sijaan ollaan ihan oman perheen kesken juhlistamassa tuota. Toisaalta sääli kun ei pääse näkemään kaikkia tuttuja mutta toisaalta, tänä vuonna ei tarvitse ostaa 40 suklaarasiaa lahjaksi kaikille. Jää myös saamatta tosi iso lasti suklaata mutta voin ostaa itselle jonkin rasian mistä tykkään kompensoinniksi.

Nyt kun tervehdyn kunnolla on tarkoitus taas alkaa käymään pyörällä töissä ja panostaa tuohon terveelliseen ruokavalioon jälleen. Olen muutaman kilon päässä tavoitteestani jäljessä painon pudotuksessa ja epäilen etten ihan tavoitteeseen tule pääsemään mutta yritän kovasti. Jostain syystä on tullut katseltua uusia pyöriä kovasti kun on tullut oltua kotona. Tiedä nyt mistä se johtuu mutta riski on jos tämä jatkuu se tulee kalliiksi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s