Nettovarallisuus Tammikuu 2021

Varat

Asunto: 210,000€
Auto: 7,000€
Käteispuskuri: 11,324€
Sijoitussalkku: €

Yhteensä: 228,324€ (+335€ Edellisestä kuukaudesta)

Velat

Asuntolaina: 179,385€
Opintolaina: 6,628€
Autolaina: 5,220€
Joustoluotto: 12,036€

Yhteensä: 203,269€ (-901€ Edellisestä kuukaudesta)

Nettovarallisuus: 25,055€ (+1,236€ Edellisestä kuukaudesta)

Tammikuu 2021, mitä siitä nyt voisi sanota. Kaiken tämän koronan täyttämän edellisen vuoden jälkeen alkoi vihdoinkin uusi vuosi ihan positiivisesti. Korona rokoitukset alkoivat töissä ja tavallaan alkoi tulla näkyviin tuo paluu normaaliin jossain vaiheessa. Meidän osastolle rokotteita tullut vielä ja täysin epäselvää vielä onko niitä tulossa vaikka olen sairaalassa töissä niin en ole suoraan potilastyössä niin meitä ei olla rokottomassa vielä tässä vaiheessa, mahdollisesti sitten katsotaan kesällä.

Pääsin aloittamaan taas pyöräilyn töihin mutta se on ollut pahassa vastatuulessa kyllä. Kesällä minulla menee pyörällä puolituntia töihin mutta nyt kaiken lumen ansiosta parhaimmillaan on mennyt tunti. Välillä vaan jää pehmeään lumeen niin kiinni ettei pääse mihinkään vaan joutuu taluttamaan. Ja sitten tuli kunnolla pakkastakin ja varusteita sai olla ihan kunnolla päällä. Kommandopipon, kaulurin ja pipon ansiosta pää ei ole palellut, mutta silmälasit ja kypärän visiiri on ihan huurussa kokoajan niin olen joutunut jättää silmälasit nyt pois päästä että näen eteeni. Ei mitenkään turvallisinta mutta menee rauhassa niin ole mihinkään osunut. Talvipyöräily on kyllä haastavampaa kuin kesällä, mutta omalla tavallaan aika hauskaa. Olen miettinyt jos hankkisin tuollaisen kunnollisen maastopyörän leveillä renkailla talveksi, se voisi toimia paremmin kuin nykyinen, enemmän citypyörä joka minulla on. Pyöräily on kallista jos menee verkkokauppaan ja erehtyy heti ostamaan jotain.

Rahallisesti kuukausi oli melko onnistunut. Palkka oli peruspalkka ilman mitään lisiä. Esimies ei ollut kerennyt muutaman kuukauden edestä hyväksymään tuntilistoja niin nuo odottaa maksua edelleen. Tulee varmaan maaliskuussa vasta. Tarkoitus oli käyttää niitä ylimääräiseen lyhennykseen velkoihin mutta se joutuu nyt odottamaan. Muutamia hankintoja tuli tehtyä alennusmyynnistä, lähinnä lapselle talvivaatteita sekä itselle ohut toppatakki pyöräilyä varten ja kolmisormihanskat. Kerros pukeutuminen on avain ettei tuossa hommassa palele. Kylmin aamu ollut nyt 20 astetta pakkasta kun olen mennyt ja yllättävän hyvin on pysynyt lämpimänä. Pysähtyä ei kyllä voi pitkäksi aikaa ja alamäessä joutuu jarruttelemaan ettei ilmavirta kylmetä.

Velkoja oli tavoitteena lyhentää enemmän mutta palkka jäi hieman vajaaksi odotetusta niin ei sitten onnistunut kuitenkaan. Ruokaan upposi todella paljon rahaa tammikuussa. Töihin ei ole tullut tehtyä joka päiväksi eväitä mukaan ja töissä nyt ollut suosittua ruuan tilaaminen niin siihen menee ihan kiitettävästi rahaa. Täytyy taas panostaa enemmän eväisiin kun ne tulee huomattavasti halvemmaksi kyllä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s