Nettovarallisuus Huhtikuu 2021

Varat

Asunto: 210,000€
Auto: 7,000€
Käteispuskuri: 11,801€
Sijoitussalkku: €

Yhteensä: 228,801€ (+949€ Edellisestä kuukaudesta)

Velat

Asuntolaina: 178,796€
Opintolaina: 6,342€
Autolaina: 4,815€
Joustoluotto: 11,280€

Yhteensä: 201,233€ (-734€ Edellisestä kuukaudesta)

Nettovarallisuus: 27,568€ (+1,683€ Edellisestä kuukaudesta)

Nettovarallisuus hieman pompsahti. Kyse taitaa olla kylläkin siitä etten pääsyt tuhlaamaan rahojani ennen kuun vaihdetta samalla tavalla kuin aikaisemmin. Hankintoja ei tullut oikeastaan harrastettua muutamaa pihakasvia lukuun ottamatta. Tarvetta ei nyt ollut millekään tässä kuussa, onneksi.

Työmatkapyöräilyssä tuli hieman uutta haastetta, sähköpyörän kanssa on tullut muutama haaste matkaan ja siihen piti tilata varaosia. Osat maksaa 20€ mutta jostain syystä pyöräily on sen verran suosittua ettei tahdo löytyä oikein varaosia pikaisesti vaan niitä joutuu odottamaan. Tämän takia tuo on telakalla nyt varmaan vähän aikaa. Luomupyörä oli sitten otettava käyttöön.

Luomupyöräily on vaan paljon raskaampaa kuin sähköpyöräily ja ensimmäisen viikon jälkeen tuolla alkoi olla loppuviikosta jalat olla aivan loppu. Viikonlopun lepo teki hyvää mutta tokalla viikolla jaloista tuntui mehut katovan jo puolivälissä kokonaan. Työmatkaan menee sähköpyörällä 33 minuuttia, luomulla alkuviikosta töihin päin 42 minuuttia, takaisin 50 minuuttia. Loppuviikosta aikoihin alkaa tulla 10 minuuttia lisää aikaa.

Ensi kuussa toivon mukaan pääsisi pikku hiljaa jatkamaan pihahommia, jos vaikka pääsisi etätöihin taas niin kerkeisi vähän enemmän päivisin hoitamaan pihaa. Keskittää sitten tietokone hommat iltaan vasta. Toivon mukaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s