Nettovarallisuus Toukokuu 2021

Varat

Asunto: 210,000€
Auto: 7,000€
Käteispuskuri: 11,930€
Sijoitussalkku: €

Yhteensä: 228,930€ (+129€ Edellisestä kuukaudesta)

Velat

Asuntolaina: 178,298€
Opintolaina: 6,152€
Autolaina: 4,680€
Joustoluotto: 10,548€

Yhteensä: 199,678€ (-1,555€ Edellisestä kuukaudesta)

Nettovarallisuus: 29,252€ (+1,684€ Edellisestä kuukaudesta)

Hienoa, pääsin vihdoinkin alle 200,000€ velkojeni määrässä. Nettovarallisuus otti myös hienon askeleen ylöspäin. Toukokuu meni taloudellisesti melko hyvin siis. Vaikka tuli pieniä yllätyksiä vastaan. Tuli käytyä hammaslääkärissä tarkastuksessa ja ensi kuun puolella pitää käydä vielä uusiksi korjaamassa yhtä vanhaa paikkaa. Tarkastus ei kylläkään ollut niin kallista kuin olin odottanut, yksityisellä alle 70€ kun kunnalta ei saanut tarkastusaikaa ja edellisestä oli kulunut jo pari vuotta. Tuli myös ostettua muutamia pihakasveja ja sekä siemeniä. Nyt pihassa kasvaa jo salaattia sekä mansikoita, kesän ensimmäiset kypsät mansikat saatu jo omasta pihasta.

Toukokuussa tuli päästyä pyörällä töihin todella hyvin, säät osui kohdalleen ja oli mukavaa kun ei tarvinnut olla aamuisin naama jäässä pyörän kanssa. Tullut jonkin verran kuolattua uutta luomupyörää. Nykyinen on hyvä mutta liian pieni minulle joten sillä ei voi pidempiä lenkkejä tehdä kun menee paikat ihan totaalisen jumiin. Sähköpyörä on sopivamman kokoinen mutta kuntoni on kasvanut sen verran paljon että mieluummin menisin nyt luomupyörällä tekemään lenkkejä.

Polkupyörän hankinnan kanssa olen törmännyt ongelmaa ettei niitä tunnu nyt saavan mistään. Kysyntä ylittää tarjonnan niin hinnat ovat nousseet ja halvemmat mallit on myyty. 4000€ hiilikuitua saa mutta se on liikaa minulle. Katsoin käytettyjä pyöriä ja siellä on tullut muutama vastaa jotka kiinnostaisi mutta ne ovat menneet jo kun olen laittanut niistä kyselyä myyjälle. Paras oli lauantai aamuna 7:10 kun katsoin ilmoitusta joka oli tullut varttia aikaisemmin ja josta kysyessäni että voisin tulla koeajaa sen 8 jälkeen niin se olikin jo myyty. On ne kiven alla nyt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s