Nettovarallisuus Lokakuu 2022

Varat

Asunto: 255,000€
Auto: 7,000€
Käteispuskuri: 1,977€
Sijoitussalkku: 210€

Yhteensä: 265,210€

Velat

Asuntolaina: 171,139€
Opintolaina: 3,944€
Autolaina: 1,895€
Remonttilaina: 18,750€

Yhteensä: 195,728€

Nettovarallisuus: 68,459€

Nettovarallisuus nousi sitten lokakuussa hienosti melkein kaksi tonnia. Osittain siksi että nyt tuli saatua vakuutuksesta takaisin noita lääkärikuluja jotka laitoin takaisin käteispuskuriin ja osittain siksi ettei oikeastaan yllättäviä kuluja tullut nyt vastaan. Maksoin hieman ylimääräistä asuntolainan lyhennykseen sekä hieman remonttilainasta pois. Palkka oli ihan peruspalkka ilman mitään lisiä nyt kun ylitöitä ei tullut tehtyä sairastellessa, yllättävää, ja sairaslomalta palattuani energiatasot ovat olleet jotenkin alhaalla niin en ole jaksanut nyt suostua tekemään niitä. Koronan jälkeen meni yli kuukausi ennenkuin jaksoin alkaa pyöräilemään taas työmatkoja.

Velat vähenivät ihan hyvin taas joka on hyvä. Täytyy vaan jatkaa ylimääräisiä lyhennyksiä noihin. Tajusin että ensi vuonna autonlaina on maksettu kokonaan pois ja mietin jos vyöryttäisin siitä tuon jäävän kassavirran tuon opintolainan ylimääräisiin lyhennyksiin. Sekin katoaisi nopeasti ja sitten nuo molemmat tuohon remonttilainaan ylimääräisiksi. Asuntolainan kanssa meillä on positiivinen tilanne siinä että vaikka korot nousivat niin korkokatto iski jo tuohon ja jäädään kokonaiskorossa 1,5% tasoon nyt, ei pääse karkaamaan sen pidemmälle. Sitä on vielä melkein 5 vuotta vielä jäljelläkin niin ei huoleta tuo korkojen nousu nyt vielä.

Marraskuussa pitäisi lähteä työreissuun useammaksi viikoksi. Siitä saa hieman extraa päivärahojen muodossa mutta pelkään että kulut on sen verran suuret etteivät ne kata kaikkea.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s