Nettovarallisuus Tammikuu 2023

Varat

Asunto: 255,000€
Auto: 7,000€
Käteispuskuri: 3,419€
Sijoitussalkku: 300€

Yhteensä: 265,719€

Velat

Asuntolaina: 169,570€
Opintolaina: 3,535€
Autolaina: 1,431€
Remonttilaina: 17,800€

Yhteensä: 192,336€

Nettovarallisuus: 73,383€

Nettovarallisuus nousi yli tuhannella eurolla. Töissä tuli uusi tilanne vastaan, töitä olisi paljon mutta ylitöitä ei saa tehdä nyt ollenkaan ilman erillista kirjallista lupaa. Yritetään saada selkeästi säästöjä revittyä nyt kaikesta mahdollisesta. Tämä kyllä näkyi nyt samantien tulotasossa kun tuli pelkästään peruspalkka ilman mitään lisiä. Se riittää kyllä mutta säästöön ei jäänyt paljon mitään ja velkoihin ei tullut tehtyä kunnon ylimääräisiä lyhennyksiä. Ihan kohtalaisen hyvä kuukausi taloudellisesti

Mutta toisaalta oli mukava kun teki normimittaisia päiviä niin pääsi hyvissä ajoin kotiinpäin ja kerkesin käydä kuntosalillakin pitkästä aikaa. Sää suosi taas pyöräilyä ja olen sillä tehnyt nyt taas työmatkat. Pari astetta pakkasta on aivan täydellinen sää pyöräilyy jos ei sada lunta lisää. Tiet on kuivia tai pienessä jäässä johon nastarenkaat puree täydellisesti.

Helmikuussa toivon mukaan säät suosisi edelleen ja pääsisi pyörällä kulkemaan työmatkat. Toivottavasti saisi vähän ylimääräistä kanssa käteiskassan kasvattamiseen ja velkojen ylimääräiseen lyhennykseen.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s