Nettovarallisuus Elokuu 2023

Varat

Asunto: 255,000€
Auto: 7,000€
Käteispuskuri: 1,183€
Sijoitussalkku: 326€

Yhteensä: 263,509€

Velat

Asuntolaina: 166,251€
Opintolaina: 2,642€
Autolaina: 343€
Remonttilaina: 16,199€

Yhteensä: 185,4241€

Nettovarallisuus: 78,085€

Elokuussa nettovarallisuus kehittyi taas pikku hiljaa oikeaan suuntaa. Osan elokuusta olin taas lomalla ja palasin töihin kun pojalla alkoi koulu. Se menikin taas niin hyvin että kerkesi olla melkein viikon koulussa kunnes oli sai flunssan jonka saimme kotona sitten vaimon kanssa. Loppu kuukausi meni sitten eka sairaslomalla ja ihan kuun lopussa palasin etätöihin kun vieläkin puolikuntoinen olo. Ajoituksen kannalta tämä oli ihan huonoin hetki kun nyt olisi töissä ollut tarvetta tehdä ylitöitä ihan niin paljon kuin jaksaisi jotta saadaan toimitukset aikataulussa ulos mutta jäi nyt minulta väliin. Lisärahalle olisi kyllä ollut käyttöä minulla.

Päädyin ratkaisuun liittyen tuohon työhön jota minulle tarjottiin etten ota sitä vastaan vaan jatkan nykyisessä paikassa ja keskityn opiskelemaan hieman töiden ohessa seuraavan vuoden ajan. Katsotaan sitten kun saan tuon koulutuksen käytyä haluaisinko alkaa vaihtamaan.

Palatessani töihin päätin alkaa tekemään työmatkaa pelkästään luomupyörällä ja tämä sujui kohtalaisen hyvin kunnes tuo flunssa tavoitti minutkin. Flunssa itsessään meni päivän kuumeella ja 2 päivän kurkkukivulla ohi mutta räkäinen yskä jäi päälle tuosta jotenkin ja energiataso meni jotenkin ihan alas. Kuun loppuun mennessä en vielä luomupyörälle ole päässyt mutta sähköllä kävin pienen lenkin etätyöpäivän jälkeen tällä viikolla ja jotenkin takkuisesti sekin sujui. Voiton puolelle menee joka päivä mutta ottaahan tämä päähän kyllä.

Leave a comment