Nettovarallisuus Tammikuu 2024

Varat

Asunto: 255,000€
Auto: 7,000€
Käteispuskuri: 1,623€
Sijoitussalkku: 335€

Yhteensä: 263,958€

Velat

Asuntolaina: 163,992€
Opintolaina: 1,967€
Remonttilaina: 15,200€

Yhteensä: 181,150€

Nettovarallisuus: 82,808€

Nettovarallisuus kehittyi taas hienosti hieman yli 1,000€ positiiviseen suuntaan. Palkasta meni taas hieman poikkeuksellisia kuluja tammikuussa kuten tuntuu joka kuukausi menevän mutta se riitti ja vähän meni taas takaisin käteispuskuriin.

Liikunnan osalta ei oikein sujunut pyöräily kovin hyvin. Oli liian kylmä tai liikaa lunta ja nyt kuun lopussa pyörätiet ovat aivan karseassa kunnossa sähköpyörälleni ajaa. Tai kyyti on niin pomppuista ja epämukavaa että tuntuu sattuvan kaikkialle kun on ajanut edes takas töihin. Otin luomupyörän käyttöön loppukuusta isoilla nastarenkailla ja kunnon jousituksella jolla ajaminen tuntuu mukavammalta mutta onhan se ilman sähköavustusta todella raskasta. Työmatkat ovat kestäneet nyt pidempään ja ruokaa on saanut syödä ihan huolella tankatakseen energiaa takaisin. Toisaalta jos tätä jaksaisi kevääseen asti olisi kuntotaso varmaan ihan eri luokassa kuin nyt.

Opiskelut jatkuivat taas joululoman jälkeen ja onhan näissä tekemistä taas. Töiden lisäksi kun opiskelee ja hoitaa vielä lapsen harrastustoimintaa tuntuu ettei ole vapaita hetkiä kovin paljon tai sitten ne on illasta kun on niin puhki ettei tahdo pysyä hereillä.

Leave a comment